Om fotografen

Mit navn er Kathrine og jeg er en kvinde fra marts 1994. Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg også tog uddannelsen til Radiograf, hvor jeg dimitterede i januar 2018.

I December 2017 hev jeg teltpælene op fra Fyns land og flyttede til det vestjyske – Nærmere betegnet Holstebro, hvor jeg stadig er bosat.

På trods af ændringen af min lokation, så har det ikke forhindret mig i at tage rundt i hele landet med kameraet i hånden.

Fotograferingen startede som en sidebeskæftigelse igennem både gymnasiet og min uddannelse, men er nu blevet til en fritidsfornøjelse.

Jeg startede for alvor med at interessere mig dybere for fotografering i 2010, som var det år hvor jeg købte mit første spejlreflekskamera.
Det primære motiv var – og er stadig – heste. Dette er både af jagtridning, stævner og dyrskuer, men tilbyder også fotografering til bryllupper, samt portrætter og billeder af kæledyr.
Mit speciale er at kunne fange stemningerne i øjeblikket og gengive dette i billederne – Hellere kvalitet fremfor kvantitet.

Igennem de senere år har jeg lagt mere vægt på, at lære mere om billederedigering og anvender nu Adobe Lightroom og Adobe Photoshop for, at opnå det bedst mulige resultat.